Odżywianie dla aktywnych, autor Forssell Anita

Co powinniśmy jeść? Jeśli pójdziesz na długie spacery, jazda na nartach, pływać kajakiem lub żeglować, a kto musi płacić wszystkich swoich sklepach, uważa, że często opiera się na matowe, liofilizowane przemysłowo produkowanej żywności. Ale to nie musi być wcale! Rekreacji na świeżym powietrzu wymaga własnej żywności. To nie może ważyć zbyt dużo by zmieścić się w plecak, zdejmij cukru we krwi i dostarczają energii w celu sprostania maksymalnej. Oczywiście, należy również dobre. W tym zaktualizowane i poszerzone wydanie Friluftsmat daje Anita Forssell, z wieloletnim doświadczeniem jako przewodnik w górach, przepisy na smaczne i zdrowe jedzenie, doradztwo w zakresie sprzętu i paliwa oraz wskazówki, jak suche swoich produktów. Z jej metody suszenia, trochę planowania i przygotowania prostych, można gotować z trzech dań święta w środku natury, ale ze względu na konieczności spakować plecak z ciężkim świeżych produktów. To nie jest wcale trudna, i wszystko będzie suche: warzywa korzeniowe, warzywa, owoce, ryby i mięso. Często można uzupełnić o świeżej żywności z własnej spiżarni natury. Efektem jest nie do pobicia smaczniejsze, bardziej pożywne i tańsze niż to, co kupujesz w worku. Możesz obniżyć koszty żywności, można wybrać jakość surowców, komponować posiłki wolnego, uniknąć niepotrzebnych dodatków i cieszyć wzrok, węch i smak zmysły są spełnione. Friluftsmat jest podzielona na różne sekcje: planowanie, żywienie, opcje wyposażenia, skład posiłków, suszenia i przechowywania różnych produktów spożywczych i porady na temat tego, co natura ma do zaoferowania. Książkę zamyka obszerny zbiór przepisów kulinarnych.Książki różnych wersjach sprzedał się w około 17.000 egzemplarzy i domagał się ciągle na blogi na zewnątrz i przygody. Małe i bardzo przydatne żywności i książkę kucharską na zewnątrz ludzi”. Nowe Ludvika Tidning

Dodaj komentarz